• Haavanhoitoa vuodesta 1947

  Salvequick perustettiin kun Christian Cederroth oivalsi toisen maailmansodan jälkeen, että monille sota-ajan tarvikkeille kuten laastareille, olisi tarvetta myös rauhan aikana. Ensimmäinen laastari valmistettiin vuonna 1947 Tukholmassa ja sen nimeksi tuli Salveplast.

  Vuonna 1953 yritys mullisti laastarimarkkinat ja lanseerasi Salvekvickin – Euroopan ensimmäisen yksittäispakatun laastarin. Ne olivat välitön menestys myös valmistusmaa Ruotsin ulkopuolella.

 • Salvequick tänään

  Tänä päivänä Salvequick on markkinajohtaja ja lähes laastarin ja haavanhoidon käsite monissa maissa erityisesti Euroopassa. Myymme noin 20 miljoonaa laastaripakkausta vuodessa, ja meidän tuotteemme löytyy lähes jokaisesta suomalaisesta kodista, koulusta ja työpaikalta. Matkan varrella Salvekvick on muuttunut Salvequickiksi ja valikoimaa on uudistettu ja kehitetty jatkuvasti.

  Salvequickin laaja valikoima tarjoaa haavanhoidon tuotteita jokaiseen tarpeeseen ja tilanteeseen. Tuotteemme ovat CE- merkittyjä ja täyttävät kaikki lääkinnäiseltä laitteelta vaaditut elementit. Pääkonttori sijaitsee Tukholmassa ja monet tuotteista valmistetaan omassa tehtaassamme Barcelonassa.

 • Ota yhteyttä

  Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteista tai haavanhoidosta olethan yhteydessä. FAQ- osioon olemme keränneet yleisimpiä kysymyksiä ja vastaukset niihin.

  Orkla Care Oy
  Äyritie 24, 01510 Vantaa
  Puhelin: +358 10 218 3700
  Sähköposti: palaute@orkla.fi
  www.orklacare.fi