Haavanhoitoa vuodesta 1947

Salvequick auttaa sinua elämään elämää täysillä ilman, että pienet vahingot tai kipeät jalat estävät sitä.

Olemme olleet haavanhoidon asiantuntijoita 75 vuotta ja olemme markkinajohtajia useissa Euroopan maissa. Laaja haavan- ja jalkojenhoitovalikoimamme sisältää korkealaatuisia ja vastuullisia tuotteita, jotka ehkäisevät, hoitavat, suojaavat ja parantavat pieniä ihovammoja ja -vaivoja.

Meidän tarinamme

Christian Cederroth perusti Salvequickin toisen maailmansodan jälkeen huomatessaan laastareiden kysynnän tavallisten kotitalouksien ja kuluttajien keskuudessa. Ensimmäiset laastarit valmistettiin vuonna 1947 Ruotsissa, ja niiden tavoitteena oli olla laadukkaampia ja edullisempia kuin kilpailijoiden laastarit. Vuonna 1953 Salvequick mullisti laastarimarkkinat tuomalla markkinoille Euroopan ensimmäiset yksittäispakatut ja valmiiksi leikatut Salvequick-laastarit. Laastareista tuli nopeasti suuri menestys, joka levisi myös Ruotsin ulkopuolelle.

Nykyään Salvequick on lähes synonyymi laastareille ja haavanhoidolle monissa Euroopan maissa. Valikoimamme kattaa monia haavanhoitotarpeita – laastareita ja sidoksia pieniin ja suuriin haavoihin sekä erilaisia jalkojenhoitotuotteita. Suurin osa tuotteistamme valmistetaan tehtaallamme Barcelonassa, Espanjassa.

Tavoitteemme

Haavanhoitoon liittyy paljon myyttejä, ja haavanhoidon asiantuntijoina tavoitteenamme on jakaa tietämystämme ja auttaa hoitamaan haavoja parhaalla mahdollisella tavalla. Löydät useita artikkeleita haavanhoidosta ja erilaisista jalkavaivoista sekä niiden hoidosta sivuilta Haavanhoito ja Jalkojenhoito.

Lue lisää...