Erikoislaastarit

Aqua Block

16 kpl

  • Täysin vedenpitävä
  • Nopeuttaa paranemista
  • Vähentää arpeutumisriskiä
  • Hengittävä

Aqua Block on täysin vedenpitävä laastari, joka nopeuttaa haavan paranemista ja vähentää arpien muodostumisriskiä. Tämä erittäin ohut, hengittävä ja joustava laastari tarttuu hyvin, koska siinä on liimaa kaikilla reunoilla. Se suojaa haavaa vedeltä ja lialta. Pakkauksessa on 16 laastaria; pyöreitä laastareita ja kolme muuta erikokoista laastaria.

Sisältö

4 kpl: 23mm x 23mm
4 kpl: 19mm x 72mm
4 kpl: 25mm x 72mm
4 kpl: 32mm x 65mm

REF: 51030055

Milloin käytetään

Aqua Blockia voidaan käyttää useimpiin pieniin haavoihin, esimerkiksi hiertymiin ja ihon pintaviiltoihin. Koska laastari on täysin vedenpitävä ja tarttuu hyvin ihoon, se kestää kovimmankin kulutuksen, kuten ulkona leikkimisen, urheilun, suihkussa käymisen ja uinnin.

Miten käytetään

  1. Puhdista haava sekä ympäröivä iho ja varmista, että ne ovat kuivia. .
  2. Varmista, ettei haava ole tulehtunut.
  3. Aseta laastari paikalleen.
  4. Vaihda laastari ja puhdista haava päivittäin varmistaaksesi, että haava paranee kunnolla ja ettei se ole tulehtunut (ellei lääkäri toisin kehota).

Asiakasarviot

Olen erittäin tyytyväinen, se on paras kokeilemistani laastareista. Se on vedenpitävä, pehmeä ja miellyttävä käyttää, melkein unohdat, että sinulla on laastari. Ostan tulevaisuudessa vain näitä laastareita.

Nainen, 39 vuotta, Ruotsi, Buzzador-testi 2018.

Laastarit tarttuvat erittäin hyvin ja ne pysyvät paikoillaan sekä suihkussa että kylvyssä. Haavat paranevat lisäksi nopeasti. Olen erittäin tyytyväinen näihin laastareihin.

Nainen, 42 vuotta, Ruotsi, Buzzador-testi 2018.

Samankaltaiset tuotteet

Haluatko oppia lisää?