Jalkojen hoito

Foot Rescue Cream

100 ml

Hoitaa tehokkaasti:

  • Kuivia jalkoja
  • Halkeilevia kantapäitä
  • Kovettumia
  • Jalkasilsaa
  • Kliinisesti todistettu vaikutus

Foot Rescue Cream -voide on monipuolinen jalkavoide, joka hoitaa kuivia jalkoja, halkeilevia kantapäitä, kovettumia, jalkasientä ja pahaa hajua – ja sen vaikutus on todistettu kliinisesti. Voiteella on ainutlaatuinen koostumus, jonka vaikuttava aine on 1,5-pentaanidioli. Sillä on vahva kosteuttava vaikutus ja se tukee ihon luonnollista uusiutumisprosessia. Se saa jalat tuntumaan pehmeiltä ja sileiltä. Jalkavoide on lisäksi antimikrobinen ja se vahvistaa jalkojen luontaisia suojauskeinoja. Näkyviä tuloksia kahdessa viikossa!

Sisältö

Ainesosat
Aqua, 1,5-Pentanediol, Cetyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Isostearyl Isostearate, Dimethicone, Glyceryl Stearate, PEG-75 Stearate, Ceteh-20, Steareth-20, Xanthan Gum, Artemisia Abrotanum Leaf/Stem Extract, Disodium Phosphate, Sodium Phosphate.

REF: 51030128

Miten käytetään

Varmista, että jalat ovat puhtaat ja kuivat. Levitä yksi annos kumpaankin jalkaan niin, että koko hoidettava alue peittyy. Levitä kahdesti päivässä, kunnes saat halutun tuloksen jaloillesi. Tuloksia jo kahdessa viikossa.

Asiakasarvostelut

Hämmästyttävä jalkavoide, joka vaikuttaa jo muutaman päivän käytön jälkeen sekä kovettumiin että sieni-infektioihin. Käytän sitä joka päivä, ja aion ehdottomasti ostaa uuden voiteen, kun tämä pullo tyhjenee.

Nainen, 35 vuotta, Ruotsi, Buzzador-testi 2020.

Se teki ihmeitä kuiville ja halkeileville jaloilleni! Suosittelen lämpimästi! Olen myös lainannut sitä äidilleni, jolla on samat ongelmat kuin minulla, ja hänkin rakastaa sitä! Loistava tuote!

Nainen, 29 vuotta, Ruotsi, Buzzador-testi 2020.

Samankaltaiset tuotteet

Haluatko oppia lisää?