Erikoislaastarit

Antibact Cover

5 kpl

  • Antibakteerinen
  • Täysin vedenpitävä
  • Nopeuttaa paranemista
  • Vähentää arpeutumisriskiä
  • Hengittävä

Antibact Cover on täysin vedenpitävä haavasidos. Se sisältää antibakteerista ainetta infektioriskin vähentämiseksi. Tämä erittäin ohut ja hengittävä laastari nopeuttaa haavan paranemista ja vähentää arpien muodostumisriskiä. Se suojaa haavaa vedeltä ja lialta ja tarttuu hyvin, koska siinä on liimaa kaikilla reunoilla. Pakkaus sisältää viisi suurta laastaria. Pakkaus koostuu 77-prosenttisesti biopohjaisesta polyeteenimuovista. Se on valmistettu sokeriruo’osta, joka on uusiutuva ja kierrätettävä luonnonvara. Sokeriruo’osta valmistetut muovit auttavat vähentämään hiilidioksidipäästöjä.

Sisältö

5 kpl: 76mm x 54mm

REF: 658226

Milloin käytetään

Antibact Coveria voidaan käyttää useimpiin pieniin haavoihin, ja se sopii erityisen hyvin leikkaushaavoihin ja ihon viiltoihin, jotka voivat aiheuttaa arpia. Koska laastari on täysin vedenpitävä ja tarttuu hyvin ihoon, se kestää kovimmankin kulutuksen, kuten ulkona leikkimisen, urheilun, suihkussa käymisen ja uinnin.

Miten haavaa hoidetaan

  1. Puhdista haava sekä ympäröivä iho ja varmista, että ne ovat kuivia.
  2. Varmista, ettei haava ole tulehtunut.
  3. Aseta laastari paikalleen.
  4. Vaihda uusi laastari ja puhdista haava päivittäin varmistaaksesi, että haava paranee kunnolla eikä tulehdu. Vaihda myös laastari, jos se likaantuu tai kastuu.

Samankaltaiset tuotteet

Haluatko oppia lisää?