Jalkojen hoito

Exfoliating socks

Kuorintasukat kahdelle jalalle

  • Hanki pehmeät ja sileät jalat
  • Vähentää kovettumia ja halkeamia
  • Poistaa karhean ihon
  • Yksi hoitokerta

Exfoliating Socks -kuorintasukat sisältävät geeliä, jossa on aloe veraa ja muita luonnollisia aineita, jotka nopeuttavat ihon uusiutumisprosessia. Jalkojen kuorintasukat saavat kuolleet ihosolut kuoriutumaan ja tekevät jaloista pehmeät ja sileät jo yhden käsittelyn jälkeen.

Sisältö

Kuorintasukat kahdelle jalalle

 Ainesosat
Aqua, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Propylene Glycol, Lactic Acid, Glycerin, Glycolic Acid, Isopropyl Alcohol, Butylene Glycol, Methyl Gluceth-20, Collagen, Cucumis Sativus Fruit Extract, Sodium Lactate, Salicylic Acid, Xanthan Gum, Polysorbate 20, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

REF: 51000042

Miten käytetään

  1. Valmistele – Pese jalat lämpimällä vedellä ja kuivaa ne hyvin. Avaa kuorintasukkapakkaus saksilla merkittyä viivaa pitkin.
  2. Käytä – Laita kuorintasukat jalkaan ja pidä niitä 60 minuuttia. Voit käyttää tavallisia sukkia kuorintasukkien päällä mukavamman istuvuuden saavuttamiseksi.
  3. Pese – Ota kuorintasukat pois jaloista 60 minuutin jälkeen ja pese jalat huolellisesti runsaalla vedellä.
  4. Odota – Kovettunut ja kuollut iho alkaa kuoriutua irti jaloistasi 3-7 päivän kuluttua. Noin 10-15 päivän kuluttua sinulla on pehmeät ja sileät jalat. Helppoa ja kätevää!

VAROITUS!

Alä käytä tuotetta herkälle iholle tai mikäli olet yliherkkä jollekin valmisteen sisältämistä aineista. Alä käytä sukkia. jos jaloissa on haavoja tai rakkoja, ihottumaa tai palovammoja. Jos olet diabeetikko, alet raskaana tai imetät, neuvottele lääkärin kanssa ennen sukkien käyttämistä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ei sovellu alle 12-vuotiaiden lasten käyttöön. Vältä tuotteen pääsy silmiin. Mikäli geeliä joutuu silmiin, huuhtele heti vedellä. T uote tulee käyttää välittömästi sukkien auki leikkaamisen jälkeen. Ole varovainen kävellessäsi sukat jalassa, sil lä voit liukastua tai sukkiin voi tulla reikiä, mikä voi aiheuttaa lattioiden ja vaatteiden likaantumista. Jos ihosi ärsyyntyy. riisu sukat välittömästi, huuhtele vedellä ja hakeudu lääkäriin. Suosittelemme välttämään jalkojen altistamista auringolle yhden viikon ajan kuorintaprosessin jälkeen. sillä uusi iho on hyvin herkkä UV-säteilylle. Käyttö vain jaloille. Kertakäyttöinen tuote. Hävitä sukat yhden käyttökerran jälkeen. Säilytä huoneenlämmössä. Vältä suoraa auringonvaloa. Sukat sopivat kokoon 43 asti.

Asiakasarvostelut

En uskonut, että se toimisi kuiviin jalkoihini, mutta kahdeksan päivän jälkeen jalkani ovat erittäin pehmeät ja sileät. Suosittelen tuotetta ja ostan sitä jatkossakin!

Nainen, 48 vuotta, Ruotsi, Buzzador-testi 2016.

Tämä on uskomaton tuote!! Se toimi erittäin hyvin. Kun iho alkoi kuoriutua pois, se näytti hieman epämiellyttävältä, mutta sain vauvanpehmoiset jalat! Olen erittäin tyytyväinen.

Nainen, 33 vuotta, Ruotsi, Buzzador-testi 2016.

Samankaltaiset tuotteet

Haluatko oppia lisää?