Natural Healing

Natural Healing – tuotteet sisältävät lääkinnällistä hunajaa. Ne edistävät ja stimuloivat haavan paranemista, estävät tulehduksia ja vähentävät arpien muodostumisen riskiä.

Natural Healing-haavageeli

  • Edistää ja stimuloi haavan paranemista
  • Luontaisesti antibakteerinen
  • Sisältää lääkinnällistä hunajaa yhdistettynä C- ja E-vitamiineihin

Natural Healing-haavageelillä on kliinisesti todistettu vaikutus haavan paranemiseen. Se edistää ja stimuloi haavan paranemista, estää tulehduksia ja vähentää arpien muodostumisen riskiä. Haavageeli sisältää luonnollista antibakteerista lääkinnällistä hunajaa sekä C- ja E-vitamiineja, jotka yhdessä edistävät haavan paranemista. Haavageelillä on lisäksi viilentävä vaikutus ja se rauhoittaa haavaa.

Geeli sisältää 40 % lääkinnällistä hunajaa, luontaista antibakteerista ainesosaa. Sopii useimpiin haavoihin: tulehtuneet haavat, viiltohaavat, leikkaushaavat, naarmut, 1. ja 2. asteen palovammat.

Levitä voidetta suoraan haava-alueelle ja ympäröivään kudokseen. Levitä tuotetta uudelleen, kun se on liuennut. Tarvittaessa peitä ja kiinnitä sopivalla sidoksella, sideharsolla tai laastarilla.

Lue lisää

Application Videos

Natural Healing Dressing

Natural Healing Wound Gel

Miksi sinun kannattaisi hoitaa haavaasi lääkinnällisellä hunajalla

Lääkinnällisellä hunajalla on luontaisia antibakteerisia ominaisuuksia, ja sitä käytetään edistämään haavan paranemisprosessia, estämään tulehduksia ja arpimuodostusta.

Lue lisää

Natural Healing ja Manuka-hunajan erot

Lue lisää