Article

Natural Healing ja Manuka-hunajan erot

Natural Healing – hunajageeli on yhdistelmä lääkinnällistä hunajaa sekä C- ja E-vitamiineja.

Lääkinnällinen hunaja

Lääkinnällinen hunaja on huolellisesti käsiteltyä ja sterilisoitua luomuhunajaa, jota käytetään lääkinnällisesti haavojen hoidossa. Se eroaa tavallisesta hunajasta, jota kulutetaan ruokatuotteena; sen valmistuksessa on tiukat kriteerit, joilla taataan tuotteen turvallisuus ja tehokkuus lääkinnälliseen käyttöön. Lääkinnällinen hunaja ei sisällä epäpuhtauksia ja myrkyllisistä aineita.

Se on luonnostaan antibakteerinen ja sitä käytetään edistämään haavan paranemisprosessia, estämään infektioita ja vähentämään arpeutumisen riskiä. Lääkinällistä hunajaa voidaan käyttää monenlaisiin haavoihin: tulehtuneisiin haavoihin, viiltoihin, naarmuihin, leikkaushaavoihin, diabeettisiin haavoihin sekä 1. ja 2. asteen palovammoihin, ja se on tehokas jopa vakavimmissa tapauksissa.

Lääkinnällisen hunajan suurin etu on sen haavaa parantavat ominaisuudet. Sen kyky parantaa haavoja perustuu kahteen päätekijään: sen haavan paranemista edistäviin ominaisuuksiin ja sen antimikrobiseen aktiivisuuteen, joka korjaa ja estää tulehduksia.

Mikä on Manuka-hunaja?

Manuka-hunaja on yhdenlaista lääkinnällistä hunajaa, joka on peräisin Manuka-puun nektarista Uudessa-Seelannissa. Se tunnetaan sen ainutlaatuisista antibakteerisista ominaisuuksista, ja sitä käytetään usein puhtaassa muodossaan ilman lisäaineita. Manuka-hunajan erottava tekijä on sen korkea metyyli-glyoksali (MGO) -pitoisuus, joka on luonnollisesti esiintyvä yhdiste ja vastaa Manuka-hunajan antibakteerisesta aktiivisuudesta.

Manuka-hunajan edut: Manuka-hunajan edut ovat sen antibakteeriset ominaisuudet, se edistää haavan paranemista, estää tulehduksia ja vähentää arpeutumisen riskiä. On kuitenkin huomionarvoista, että jotkut henkilöt voivat kokea iholla tilapäistä polttelua tai epämukavuutta korkean hunajapitoisuuden vuoksi. Lisäksi Manuka-hunaja voi olla tahmeaa ja valuvaa levitettäessä, koska se on puhdasta hunajaa.

Natural Healing ja Manuka-hunajan erot

Natural Healing – tuotteet nopeuttavat haavan paranemista, estävät tulehduksia ja vähentävät arpeutumisen riskiä.

Verrattuna Manuka-hunajaan, Natural Healing -haavageeli sisältää lääkinnällistä hunajaa sekä C- ja E-vitamiineja, se on hellävarainen iholle (ei polttele) ja helppo levittää ja käsitellä. Tuubi sisältää 15 g geeliä. Natural Healing-haavasidos sisältää hydrogeelihaavatyynyn, joka mahdollistaa kostean haavan paranemisen.Pakkaus sisältää kolme sidosta, jotka riittävät jopa viiden päivän haavanhoitotarpeisiin.